Werkplaats

Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw eigen veiligheid en voor een langere levensduur van uw auto. Bij Auto Geurts ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. 

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APKonderhoudsbeurt of een bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Auto Geurts heeft goed opgeleide, gekwalificeerde monteurs in dienst en alle diagnose- en afstelapparatuur welke nodig zijn om kwalitatief goed onderhoud te waarborgen. 

Vakgarage

Auto Geurts is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt.

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 200 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

In onze moderne en ruime werkplaats kunnen onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers uw auto, ongeacht het merk onderhouden en als nodig repareren, met volledig behoud van uw fabrieksgarantie.

Wij maken gebruik van de modernste technieken en nieuwste apparatuur, zodat wij uw auto in perfecte staat kunnen houden. Tevens zijn wij lid van Bovag.

Transparantie

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Wanneer we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Onze diensten

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

✔ Onderhoud (personenautos, bedrijfswagens, campers, EV, hybride)

✔ Reparatie en motorrevisie

✔ APK

✔ Trekhaak monteren

✔ Aircoservice

✔ Diagnosticeren en oplossen van storingen

✔ Ruitreparatie

✔ Ontzorging bij schade en pech

✔ Tuning

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Plan direct een afspraak of kom eens langs aan de Zuiderpoort 12.

U bent van harte welkom!