Aankoopbemiddeling

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een andere auto en ziet u door de bomen het bos niet meer? Zoekt u een speciale uitvoering van een bepaald merk/model? Er komt vaak heel wat kijken bij het zoeken naar een nieuwe auto. U struint het internet af, bezoekt diverse autobedrijven, maar toch heeft u het gevoel dat u steeds net niet vindt wat u nodig heeft. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Auto Geurts zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig.

Er zijn veel zaken waarop u moet letten bij het kopen van een auto. Met onze jarenlange expertise helpen wij u bij de selectie van de beste aankoop. Wij kennen de weg en hebben een groot netwerk als het gaat om occasions. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc., zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.

Importservice 

Zelfs als deze droomauto uit het buitenland geïmporteerd moet worden, staan we u graag bij met vakkennis die is voortgekomen uit jarenlange ervaring. Wij importeren hem graag voor u. Daarbij verzorgen we ook het transport en regelen we alle formaliteiten. Het enige waar het ons om gaat, is dat wij u een auto op maat kunnen leveren.

Nieuwe auto 

Wij zijn overgegaan van Officieel Hyundai Dealer naar Hyundai Specialist, dit houdt voor u in dat wij nog altijd nieuwe Hyundai‘s voor u kunnen leveren.

Als u aan ons de specificaties en uw eisen en wensen hebt doorgegeven, gaan we voor u aan de slag. Dat doen we geheel vrijblijvend.

Dus ook als het om een geheel nieuwe auto gaat, kunt u ons inschakelen met behulp van een zoekopdracht. Wij nemen het zoeken graag voor u uit handen zodat u uiteindelijk een betrouwbare auto krijgt tegen een scherpe en eerlijke prijs.

 

Aankoopkeuring

Als u een (tweedehands) auto koopt, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u een goede auto aanschaft. Het is nu eenmaal belangrijk dat de conditie van de auto in orde is, met het oog op de veiligheid en de betrouwbaarheid van de auto en om er zeker van te zijn dat uw nieuwe auto geen onverwachte reparatiekosten oplevert. Daarom bieden wij u de aankoopkeuring aan. 

Onze aankoopkeuring is dus bedoeld voor auto’s die niet bij ons gekocht zijn. U weet dat als u een auto bij ons koopt, de staat van de auto in orde is. Ons keuringsrapport biedt u altijd een volledig en eerlijk oordeel over de staat van de auto. En u kunt echt elke auto bij ons aan een keuring laten onderwerpen, welk merk of type auto u ook heeft.

Geïnteresseerd? 

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. Verstuur uw gegevens inclusief uw wensen via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie, een afspraak plannen voor een aankoopkeuring of bezoek ons bedrijf zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.